Prezentăm filmuleţul complet cu cele întîmlapte pe 14 aprilie după meciul din cadrul etapei a 3-a din Divizia Naţională «Zaria» - «Zimbru» (1:1), unde se vede clar cum fanii din Chişinău incită suporterii noştri la bătaie, îşi dezgolesc fundul în public şi atacă simpli trecători ai oraşului.

Din cauza multiplelor acuzaţii de comportament agresiv a suporterilor echipei „Zaria” faţă de fanii formaţiei „Zimbru” Chişinău după meciul de sâmbătă, care îi pune în lumină negativă doar pe suporterii de la Bălţi, am decis să ne pronunţăm şi noi la marginea acestui subiect.

Vrem să vă amintim că la data de 14 aprilie în Bălţi s-a jucat meciul dintre FC „Zaria” şi FC „Zimbru” în cadrul etapei a 3-a din Divizia Naţională, iar după finalul partidei a avut loc o ciocnire între ultraşii echipelor, care a dus la deteriorarea autocarului cu fani din Chişinău.

Ca urmare, echipa adversă a interzis intrarea fanilor echipei „Zaria” Bălţi, pentru o perioadă nedeterminată, în incinta stadionului Zimbru, iar primul meci cu ei îl vom disputa chiar mîine în cadrul Cupei Moldovei la fotbal. Mai mul ca atît, ei cer de la Federeaţia Moldovenească de Fotbal, ca echipa noastră să răspundă pentru „comportamentul agresiv” al suporterilor bălţeni.

Imaginaţivă acum cît de neplăcut era să citim în dimineaţa asta „COMUNICATUL OFICIAL”, care interzice intrarea fanilor echipei „Zaria” Bălţi pentru o perioadă nedeterminată în incinta stadionului Zimbru.

AICI GĂSIŢI TEXTUL DEPLIN AL COMUNICATULUI echipei „Zimbru” Chişinău.

 

 

 

Добавить комментарий